perjantai 10. lokakuuta 2014

Arkiruokailua ennen herkuohjeisiin siirtymistä...

Huomenna olisi kenties luvassa herkkureseptiä, mikäli vaan tulee onnistuneita tuotoksia. Tänään kuiten katsaus siihen, mitä lautaselleni (tai eväskuppiini) päätyy. Tänään ei ole ohjelmassa urheilua, joten hiilareita on tarkoituksella vähemmän kuin treenipäivänä.
Aamu alkaa minulla aina kaurapuurolla. Sekaan menee lähes poikkeuksetta turvotettua psylliumia, lesitiiniä, macaa, msm-jauhetta ja chian siemeniä, muut "hökkeet" vaihtelevat. Tänä aamuna laitoin puuroon raejuustoa ja mansikoita. Puuron lisänä on pari omega-tablettia ja shottina Optiman Goji-superberryjuice, jossa on lisänä antioksidantteja. Paljon on nimittäin pöpöjä liikkeellä...
Lounaaksi söin itse valmistamaani bataatti-porkkanasosekeittoa raejuuston ja 100% kauraleivän kera. Leivän päällä on salaattia, juustoa, kinkkua, kurkkua ja paprikaa. Eväskupit eivät ehkä ole kaikkein kaunein esillepano.
Iltapäivällä vihreän teen kera nautin rahkaa ananaksen ja viinirypäleiden kanssa. Nam.
Päivälliseksi tein "tortilloja" cosmopolitan-salaattiin. Täytteenä on jauhelihaa, raejuustoa, tomaattia, kurkkua, paprikaa, ananasta ja viinirypäleitä. Oli niin hyviä, että taidan syödä näitä huomennakin, sillä aineksia vielä jäi.
Iltapalalla herkuttelin rahkalla, cantaloupe-melonilla ja hunajapomelolla. Hunajapomeloa en ollut ennen syönyt. Maut toimivat hyvin yhteen, pelkällä hunajapomelolla olisi ehkä ollut liian kirpakkaa. Näin siis meni sapuskojen osalta tämä päivä, vakioksi muodostuneella ateriarytmillä uutta ja vanhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti