lauantai 11. lokakuuta 2014

Aamutreenit ja kaardemummaiset päärynä-minttusuklaakeksit

Mikä olisikaan parempi tapa startata eka loma-aamu kuin salille kimpoaminen? Tekniikkatunnilla harjoiteltiin tempauksen sekä rinnalle vedon ja jerkin tekniikkaa. Tempaus ei oikein lähtenyt. Kaipaisin sen osalta mentaalivalmennusta, sillä en vaan uskalla mennä nopeasti alle, jos painoa on yli 10kg. Pelottaa, että polvi hajoaa. Lääkärin mukaan sen arpeutuminen kestää vuoden loppuun asti, mutta eihän vielä pienillä painoilla pitäisi olla vaaraa... Onneksi rinnalle veto ja split jerk palauttivat hyvän mielen! Tekutunnin jälkeen jäin vielä tekemään rästinä perjantain wodin, johon kuului 3,6km juoksua, 200 tuplahyppyä narulla ja 1,5km soutua. Aika tähän touhuun minulta kului 41 min. eli vielä jäi parantamisen varaa.
Iltapäivällä oli aika kokeilla visioimaani keksireseptiä. Tai keksi ei ehkä ole oikea sana, sillä näistä ei tullut mitään kovia keksejä, vaan olivat melko pehmoista syötävää. Jälkikasvuni kommentoi kohteliaasti tekeleideni ulkoasua kakkapökäleiksi, mutta minulle ne maistuivat niin hyvin, että uskaltauduin viemään niitä salitovereilleni kommentoitavaksi. Kaikkien makuun nämä eivät olleet, mutta kaikki olivat sitä mieltä, että ne maistuivat paremmille, mille näyttivät. Osa oli sitä mieltä, että ne olivat hyviä ja santsaamistakin oli havaittavissa... Seuraavassa resepti näihin kaardemummaisiin päärynä-minttusuklaakekseihin: 3/4 dl kananmunan valkuaista 3/4 dl minttusuklaa proteiinipuddingjauhetta 1dl kaurahiutaleita 1 päärynä 1 tl kaardemummaa 1 tl erytritolia. Ensin uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Sitten valkuaiset ja kaurahiutaleet sekaisin. Ne saavat hetken turvota. Tällä aikaa on hyvä pilkkoa päärynä ihan pieniksi paloiksi. Sitten vaan kaikki aineet sekaisin ja nostelemaan niistä kokkareita leivinpaprulle. Paistoin näitä 11 minuuttia. Yhteensä tuli 14 keksiä, jotka kannattaa säilyttää jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti