torstai 26. helmikuuta 2015

Herkkua kanasta ja persikasta

Koska kanaa tulee syötyä nykyään tosi paljon, teki mieli kokeilla välillä jotain erilaista.

Tällä kertaa mielihalun kohteena olivat persikat. Ensimmäiseksi laitoin kiehumaan noin 3 desiä kvinoaa, mikä osoittautui olevan liian iso määrä, joten laitoin noin kolmasosan sivuun toista ruokaa varten. Kvinoa muuten pitää muistaa huuhdella kuumassa vedessä ennen keittämistä, jottei se maistu kitkerälle. Kvinoan kiehuessa paistoin pannulla kookosöljyssä reilu 500g maustamattomia kanafileitä. Kun ne olivat kypsiä, lisäsin päälle vähän vuorisuolaa ja laitoin pannulle kanojen sekaan kaksi persikkaa paloiteltuna. Jahka ne olivat olleet pari minuuttia pannulla, lisäsin sekaan kaksi pilkkotua tomaatti. Tämän jälkeen pääsinkin jo valuttamaan valmiin kvinoan ja lisäämään sen pannulle joukkoon. Tälle se siis näytti:



Tein vielä herkun oheen salaatin, johon laitoin cosmopolitan-salaattia, kurkkua, tomaatin, paprikaa, pari tummaa viinirypälettä sekä neljäsosan granaattiomenasta. Oli ihan törkeän hyvää, vaikka itse sanonkin. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti